top of page

GeboorteReportage

”Pure emoties, de kracht van u vrouw, de steun van u partner'.

Verwondering in jullie ogen, het eerste huiltje, kleine handjes en voetjes een prachtig nieuw mensje, de eerste ontmoeting met jullie kindje! ”

Een klein voorbeeld van momentopnames die voorbij zullen vliegen tijdens de geboorte van jullie kindje. Momenten die ontzettend kostbaar zijn maar vaak verloren gaan in de hectiek van de bevalling. 

Herinneringen die je wil koesteren en voor altijd bij je wil houden.

Graag neem ik jullie me​e in de mogelijkheden die ik jullie kan bieden om deze kostbare momenten vast te leggen in een mooie geboorte reportage.

Op deze pagina kunt u alle informatie rustig doorlezen en mocht u nog 

vragen hebben of een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen plannen neem dan vooral contact met mij op.

`` De mooiste dag van jullie leven, jullie dierbaarste herinnering``

Bij geboorte fotografie wordt er vaak gedacht aan ‘platte’ foto’s die niets aan de verbeelding overlaten. Maar niets is minder waar, het worden beelden met pure emoties waarin momenten worden vastgelegd die er juist toe doen! De steun van u partner die u krijgt tijdens het opvangen van de weeën, de sfeer tijdens de bevalling, de eerste blik tussen jullie en jullie kindje, de verwondering in jullie ogen over een prachtig nieuw mensje, jullie kindje! Maar ook het moment dat jullie kindje gewogen gaat worden, de testjes die gedaan worden, het eerste moment aan de borst of het eerste flesje. Ik maak graag gedetailleerde foto’s van de kleine handjes en voetjes, de rimpeltjes maar natuurlijk ook de eerste ontmoeting tussen eventuele grote broers en/of zussen en opa’s en oma’s worden vastgelegd.

Ik vind het belangrijk dat jullie vertrouwen in mij als persoon en als fotograaf hebben. Mijn voorkeur gaat daarom uit naar een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek bespreken we jullie wensen en voorkeuren en kunnen we grenzen stellen voor het maken van de foto’s. Ik zal jullie uitleggen hoe ik te werk ga en beantwoord mogelijke vragen. Na ons gesprek kunnen jullie rustig nadenken over alle informatie en beslissen of ik aanwezig mag zijn bij jullie bevalling.

Als jullie kiezen voor mij als geboortefotograaf dan hebben we regelmatig contact. Vanaf week 38 sta ik 24/7 tot aan de geboorte voor jullie klaar. Zodra jullie denken dat de bevalling goed op gang komt, nemen jullie contact met mij op en kom ik naar jullie toe.

De bevalling kan zowel thuis als in het ziekenhuis plaatsvinden. Ik ben onopvallend aanwezig vanaf de weeën tot enkele uren na de bevalling om een reportage voor jullie te maken. Vindt de bevalling thuis plaats, maar moeten jullie vanwege omstandigheden toch naar het ziekenhuis dan volg ik jullie en leg alle momenten vast die voorbij komen. Wanneer ik bij jullie aankom begin ik met het maken van foto’s. Denk hierbij aan de voorbereidingen, het klaar leggen van de eerste kleertjes, de emotionele beelden van jullie samen en de eerste blikken/aanrakingen wanneer jullie kindje geboren is. Ook maak ik graag sfeer foto’s, misschien kun je het je nu nog niet voorstellen maar tijdens de bevalling worden vaak grapjes gemaakt die zorgen voor prachtige foto’s. Soms zal ik de kamer even verlaten, het blijft jullie moment samen. Het moment wanneer jullie baby voor het eerst op de wereld komt is zo bijzonder. Het eerste huiltje, de eerste aanrakingen, de blikken naar elkaar, de verwondering in jullie ogen, het doorknippen van de navelstreng. Alles wat vaak in een waas aan jullie voorbij gaat kunnen jullie later nog vaak terugkijken. Na de geboorte blijf ik ook nog even.

Het meten, wegen en aankleden van de baby zijn vaak mooie herinneringen die ouders vaak niet goed meer weten. Ook maak ik graag nog een aantal foto’s van het eerste flesje of voor het eerst aanleggen aan de borst. Dit zijn mooie kostbare momenten.

geboortefotograaf friesland geboorte geboortefotograaf geboortefotograaf groningen newbornfotograaf newbornshoot
geboortefotgraaf
Geplande Keizersnede

€ 799,-

 • Persoonlijke kennismaking

 • Locatie binnen 30 km van Groningen

 • Vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum 24/7 standby

 • Toegang tot een beveiligde online gallery met alle geselecteerde foto`s

 • Alle foto’s in hoge resolutie op een luxe USB

 • Fotoalbum (20x30) gevuld met de mooiste foto’s

 • Betaling in 2 termijnen

 • Combinatie met een Zwangerschap- en/of NewBorn Lifestyle reportage mogelijk! 

Tegen meerprijs is een upgrade van het album mogelijk:

Denk aan een laser tekst of embossing met naam op de kaft of een groter album (vraag naar de mogelijkheden)

GeboorteReportage

€ 1027,-

 • Persoonlijke kennismaking

 • Locatie binnen 30 km van Groningen

 • Vanaf 2 weken voor de uitgerekende datum 24/7 standby

 • Aanwezig vanaf 4cm ontsluiting tot 2 uur na de bevalling

 • Toegang tot een beveiligde online gallery met alle geselecteerde foto`s

 • Alle foto’s in hoge resolutie op USB

 • Fotoalbum (20x30) gevuld met de mooiste

 • Betaling in 3 termijnen

 • Combinatie met een Zwangerschap- en/of NewBorn Lifestyle reportage mogelijk! 

Tegen meerprijs is een upgrade van het album mogelijk:

Denk aan een laser tekst of embossing met naam op de kaft of een groter album (vraag naar de mogelijkheden)

Ervaringen Geboorte Fotografie:

Marcella heeft voor ons de zwangerschap, bevalling en onze dochter van een paar weken oud super vastgelegd en gebundeld in een mooi boek. De persoonlijke benadering en de mogelijkheid tot inspraak in het fotoboek waren voor ons een reden om voor Marcella te kiezen als fotograaf.

Het krijgen van een kindje is een heel speciaal moment en dat is in de foto’s terug te zien! Nog steeds een gek idee dat het zo mooi is vastgelegd terwijl ik eigenlijk niet gemerkt heb dat ze er was. Voor ons is het zeker, is ons nog een zwangerschap gegund is Marcella er zeker weten weer bij!


bottom of page