top of page

NewBorn Lifestyle Reportage

 “Sometimes, the smallest things take up the most room in your heart.” 

NEWBORNSHOOTGRONINGEN

Gefeliciteerd met de komst van jullie kostbare bundel van vreugde! Als Newborn fotograaf begrijp ik hoe belangrijk deze unieke en tere momenten zijn. Het vastleggen van de eerste dagen en weken van jullie pasgeboren baby is een waardevolle herinnering die voor altijd gekoesterd zal worden.

In mijn fotografie leg ik niet alleen de schattige details van jullie baby vast, maar ook de liefde en het geluk die jullie als ouders uitstralen. Mijn doel is om intieme en tijdloze beelden te creëren die het prille begin van jullie gezin op een natuurlijke manier vastleggen.

De NewBorn Lifestyle reportage wordt vaak gedaan als jullie kindje tussen de 2 en 10 weken oud is. Natuurlijk is dit ook helemaal afhankelijk van hoe het met jullie gaat.  Het leven met een NewBorn kan erg pittig zijn dus ook hierin wil ik graag met jullie meebewegen. 

Als ervaren Newborn fotograaf weet ik dat elke baby uniek is, en ik pas mijn aanpak aan om de persoonlijkheid van jullie kleintje te weerspiegelen. Ik neem de tijd die nodig is om het beste uit de reportage te halen en jullie baby op zijn of haar eigen tempo te laten bewegen.

De fotosessie kan bij jullie thuis plaatsvinden, waar jullie baby zich het meest op zijn gemak voelt, of op een locatie die voor jullie bijzonder is. Of het nu gaat om schattige close-ups, liefdevolle familiemomenten of een combinatie van beide, ik sta open voor jullie wensen en ideeën.

 

NEWBORNFOTOGRAAF GRONINGEN
NEWBORNFOTOGRAAF GRONINGEN

 

 

 

De Reportage kan bij jullie thuis plaatsvinden, waar jullie baby zich het meest op zijn gemak voelt, of op een locatie die voor jullie bijzonder is. Of het nu gaat om close-ups, liefdevolle gezinsmomenten of een combinatie van beide, ik sta open voor jullie wensen en ideeën.

Heb je vragen over de reportage of willen jullie een NewBorn Lifestyle reportage boeken? Neem dan gerust contact met mij op.

 

NEWBORNFOTOGRAAF GRONINGEN

   

Newborn lifestyle Reportage

 

€ 227,-

  •  1 á 2 uur fotograferen

  •   Locatie naar keuze (binnen 30 km van Groningen)

  •   Eventuele broers of zussen ook welkom 

  •   Minimaal 15 fotobestanden in hoge resolutie als download 

  •  Toegang tot een beveiligde online gallery met alle geselecteerde       foto`s

  •  Inclusief mini-album (15x15)​

Combinatiepakket met Zwangerschaps- reportage en/of een geboortereportage mogelijk.

bottom of page